A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk.
(Lauren Brooke)

PERFECT MED GYÓGYCENTRUM
Nagykanizsa Erzsébet tér 8.
(buszpályaudvarnál, Bolyai Iskolával szemben)
Telefonszám: +36-93-311-718
Mobilszám: +36-30-594-2312
Nyitvatartási idő: hétfőtől-csütörtökig 8:00-20:00
        pénteken 8:00-16:00

"Minőség megfizethető áron"

A Perfect Med Gyógycentrum magas szakmai színvonalon, a betegek igényeihez alkalmazkodva várja a gyógyulni vágyókat.
A gyógycentrum Nagykanizsa frekventált részén, a város főtere (Erzsébet tér) szomszédságában, elegáns belvárosi környezetben került kialakításra. A klinika gyalogosan és személygépkocsival is egyszerűen megközelíthető, a parkolási lehetőséget betegeink részére térítésmentesen biztosítjuk.
A páciensek a központi recepción személyesen és telefonon is bejelentkezhetnek, előzetes időpont-egyeztetéssel, így biztosítjuk a zsúfoltság és a hosszú várakozás elkerülését. Minden beteg panaszának kivizsgálására kellő időt fordítunk. A gyógycentrumban több szakrendelés egy helyen elérhető. A hozzánk forduló pácienseket empatikus személyzet, szakmailag magasan képzett orvosok és asszisztensek fogadják és látják el tanácsokkal, személyre szabott kezeléssel.

Orvosaink

A sikeres és eredményes gyógyító munkához elengedhetetlenek a kiváló szakorvosok. A Gyógycentrumban a zalaegerszegi, kaposvári, marcali, hévízi és pécsi kórházakból érkező, magas szakmai színvonalat képviselő, elismert szakorvosok várják a betegeket.
Mindezt megfizethető áron nyújtjuk a hozzánk fordulók részére, akik teljes körű ellátást, figyelmet és gyógyulást kapnak. Az intézmény mögött szerződött fekvőbeteg-ellátó intézmények állnak, ahol a helyben nem ellátható diagnosztikai vizsgálatokat és műtéti beavatkozásokat elvégzik (Zalaegerszeg, Marcali, Pécs).

Járóbeteg részleg és diagnosztika

Az ellátásokat korszerűen felszerelt, higiénikus, klimatizált rendelőhelyiségekben végezzük a magyarországi átlagot meghaladó diagnosztikai háttérrel.
Járóbeteg részlegünkön felnőtt- és gyermekszakrendelések, fogászati ellátás és foglalkozás-egészségügy is elérhető. Teljeskörű ultrahang, és laboratóriumi diagnosztika, 4D babamozi, terheléses EKG, 24 órás vérnyomás monitorozás (ABPM), 24 órás szívritmus monitorozás (Holter), szívultrahang vizsgálat, gyomor-, vastag-és végbéltükrözés, különféle fizioterápiás kezelések és gyógymasszázs vehető igénybe.

Műtéti részleg

Műtéti részlegünkön két, korszerűen felszerelt műtőben végezzük a nőgyógyászati, plasztikai, urológiai és egynapos sebészeti beavatkozásokat. Gyomor-, vastag- és végbéltükrözésekhez, valamint húgyhólyag endoszkópos vizsgálatához altatást biztosítunk.
Kétágyas, klimatizált, modern, fürdőszobás kórtermeink nővérhívóval, telefonnal, televízióval, internetkapcsolattal felszereltek.

Szűrővizsgálatok

A járóbeteg és egynapos sebészeti műtéti ellátást különféle szűrésekkel egészítjük ki (pl: menedzserszűrés, szív-érrendszeri, fogászati, nőgyógyászati és urológiai szűrések).
Cégek, vállalkozások, intézmények számára különféle szolgáltatási csomagokkal állunk rendelkezésre, ideértve a foglalkozás-egészségügyi ellátást, a menedzserszűréseket, valamint átalánydíjas partnerkapcsolati rendszerünket. Szűrési csomagjainkkal kapcsolatosan egyedi ajánlatokat készítünk.

Egyéb szolgáltatások

Egyéb különleges szolgáltatásokat is kínálunk, így például orvos esztétikai beavatkozásokat (bio-ránctalanítás), lökéshullámú ízületi kezeléseket, sarokcsont kinövés kezelését, speciális fogyókúrás programokat, ingyenes szűrőprogramokat, a lakosság részére Gyógy Esték Program keretében egészségnevelési tanácsadást.