A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk.
(Lauren Brooke)

PERFECT MED GYÓGYCENTRUM
Nagykanizsa Erzsébet tér 8.
(buszpályaudvarnál, Bolyai Iskolával szemben)
Telefonszám: +36-93-311-718
Mobilszám: +36-30-594-2312
Nyitvatartási idő: hétfőtől-csütörtökig 8:00-20:00
        pénteken 8:00-16:00

Gasztroenterológia (gyomor- és vastagbél tükrözés)

A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel, annak betegségeivel foglalkozó tudományág, mely a belgyógyászatból fejlődött ki. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, az epehólyag- és epevezeték, a hasnyálmirigy betegségei. A gasztroenterológus szakorvos e betegségek felismerésével, a diagnózis felállításával és kezelésével foglalkoznak.

Mikor keresse fel a gasztroenterológiai szakrendelést?
Bármilyen emésztéssel vagy emésztőszervekkel kapcsolatos panasz esetén. Ezek lehetnek enyhének tűnő panaszok, tünetek, mint pl.: gyomorégés, puffadás, hasmenés vagy székrekedés, enyhe hasi fájdalom, fokozott bélkorgás, rossz szájszag, étkezés utáni teltségérzés. Súlyosabb tünetek esetén mint pl.: fogyás, nyelési zavar, hányás, erős hasi fájdalom, fekete vagy véres széklet, vashiányos vérszegénység, nem fertőző eredetű sárgaság, emésztőszervi panaszokhoz társuló láz esetén mihamarabb szakorvoshoz kell fordulni.

Gasztroenterológiai szolgáltatásaink, vizsgálataink, vizsgáló módszereink

A gyomor- illetve vastagbéltükrözéshez a páciens igényének megfelelően rövid maszkos érzéstelenítést, bódítást biztosítunk.