A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk.
(Lauren Brooke)

PERFECT MED GYÓGYCENTRUM
Nagykanizsa Erzsébet tér 8.
(buszpályaudvarnál, Bolyai Iskolával szemben)
Telefonszám: +36-93-311-718
Mobilszám: +36-30-594-2312
Nyitvatartási idő: hétfőtől-csütörtökig 8:00-20:00
        pénteken 8:00-16:00

Dr. Huszár Péter

Önéletrajz

dr. Huszár Péter
Dr. Huszár Péter ideggyógyászat és idegsebészet szakvizsgával rendelkezik, a Magyar Fejfájás Társaság alapító tagja, Parkinson központban és Demencia központban és Idegsebészeti osztályon is dolgozik.
Gyakorlata van az idegrendszeri daganatos betegségek ellátásában, tagja a Kaposi Mór Oktató Kórház onkológiai szakbizottságának, ahol az ideggyógyászatot és az idegsebészetet is képviseli.
Hosszú ideig foglalkozott neuropathológiával, a Magyar Neuropathológiai Társaság tagja. Gyakorlata van idegrendszeri traumák (agysérülések, gerincsérülések, perifériás idegsérülések) ellátásában, degeneratív betegségek (Sclerosis multiplex, izombetegségek, neuropathiák) ellátásában, agyi- és gerincvelői vérkeringési zavarral összefüggő betegségek (ischaemiás és vérzéses stroke) ellátásában, gyulladásos idegrendszeri betegségek (agyhártya- és agyvelőgyulladás, Lyme-kór) ellátásában.
Évekig fejfájás ambulanciát vezetett, de nagy gyakorlata van egyéb fájdalom szindrómák (végtagfájdalmak, gerincfájdalmak, arcfájdalmak) ellátásában is.
A rendelést végző főorvos jártas a neurológia határterületeiben (urológia-incontinentia, nephrológia-encephalopathia, szemészet-kettőslátás, látásromlás, fül-orr-gégészet- szédülés, fülzúgás, belgyógyászat- syncope, diabetes, stroke, infectologia, gyerekgyógyászat, pszichiátria, orthopedia).